Η Κοινωνία των Πολιτών αρωγός στις επαγγελματικές διεξόδους των Νέων

kybotos2 prosklhshB sel 3 1Hmerida 9 5 2018Μια ακόμη ποιοτική εκδήλωση με πρωτοβουλία της Πράσινης Κιβωτού και συνδιοργανωτές την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και το Δήμο Τρικκαίων πρόκειται να πραγματοποιηθεί στα Τρίκαλα, την Τετάρτη το απόγευμα, της 9ης Μαΐου 2018 και ώρα 17.30, με θέμα:
«Η Τοπική Αυτοδιοίκηση, με αρωγό την Κοινωνία των Πολιτών, στο δρόμο για ένα Αειφόρο Αύριο της Υπαίθρου που θα δώσει επαγγελματικές διεξόδους στους Nέους».
Προσκεκλημένοι εισηγητές είναι ο κ. Στέλιος Κούλογλου από την Ευρωβουλή, ο κ. Κώστας Αγοραστός Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, ο κ. Κώστας Μπακογιάννης Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας και ο κ. Σταύρος Μπένος Πρόεδρος του Σωματείου ΔΙΑΖΩΜΑ.
Οι διοργανωτές φιλοδοξούν, η Ημερίδα αυτή με τη συμμετοχή καταξιωμένων εισηγητών που βλέπουν μπροστά από την εποχή τους να αποτελέσει μια καλή αφορμή για να πάνε καλύτερα τα πράγματα στον τόπο μας.

Ομάδα στόχο αποτελούν:

  • Η Τοπική Αυτοδιοίκηση που πρέπει να ενημερώνεται, να αφουγκράζεται κάθε τι που συμβαίνει στον κόσμο γύρω μας και να εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες που αντλεί από τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα.
  • Οι νέοι που αναζητούν επαγγελματικές διεξόδους και θέλουν να μείνουν στον τόπο τους.
  • Η τοπική κοινωνία που αγωνιά, θέλει αλλά δεν μπορεί να βρει το βηματισμό της, σ’ αυτή την εποχή της πολύπλευρης κρίσης που διανύουμε.

Η Πράσινη Κιβωτός που ιδρύθηκε πριν τέσσερα χρόνια και υπηρετεί το τρίπτυχο “Άνθρωπος - Κοινωνία - Περιβάλλον” φιλοδοξεί για μια ακόμη φορά μέσα από αυτή την ημερίδα, με Σεβασμό στο Περιβάλλον να δείξει το δρόμο στους Νέους:
για την Ανάπτυξη, για την Επιχειρηματικότητα, για τον Πρωτογενή Τομέα, για τον Πολιτισμό, για την Εθελοντική Προσφορά.

 
 
 
 

Tags: Κοινωνία των πολιτών, Ημερίδες

Εκτύπωση Email

Κοινωνικά Δίκτυα

Follow on Facebook Follow on Twitter Follow on Linkedin