Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Ημερίδα: «Επιστροφή στον Όλυμπο: πολιτισμός, περιβάλλον εθελοντισμός»

DSC04447 webH Πράσινη Κιβωτός στο πλαίσιο του Χρηματοδοτικού Προγράμματος του Πράσινου Ταμείου: «Φυσικό Περιβάλλον & Καινοτόμες Περιβαλλοντικές Δράσεις 2018» και στο Θεματικό πεδίο: A.3.9. «Ανάπτυξη και εφαρμογή πολιτικών ή δράσεων για την προστασία και αναβάθμιση του πολιτιστικού περιβάλλοντος», ανέλαβε να υλοποιήσει το έργο:
«Επιστροφή στον Όλυμπο: Αναδεικνύοντας τη σημασία του μέσα από τον πολιτισμό, το περιβάλλον και τον εθελοντισμό»
Η φιλοσοφία και η δομή του έργου παρουσιάστηκε από τα μέλη του ΔΣ σε ημερίδα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης που πραγματοποιήθηκε στις 12 Φεβρουαρίου στις 6 το απόγευμα στο Ξενοδοχείο Παντελιδάκη, παρουσία εκπροσώπων της Αντιπεριφέρειας και του Δήμου Τρικκαίων, ομάδας φοιτητών του ΤΕΦΑΑ, εκπροσώπων της Κοινωνίας των Πολιτών καθώς και μελών και φίλων της Πράσινης Κιβωτού.
H κύρια ιδέα του έργου αναπτύσσεται γύρω από την ενεργό συμμετοχή των νέων, σε δράσεις και πολιτικές ενίσχυσης: της πολιτιστικής κληρονομιάς, του περιβάλλοντος και του εθελοντισμού.

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Email

Ημερίδα: «Επιστροφή στον Όλυμπο: πολιτισμός, περιβάλλον εθελοντισμός»

AfisaPKno budget webΤρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 6 μμ.
Ξενοδοχείο Παντελιδάκη - Τρίκαλα

Η Πράσινη Κιβωτός υλοποιεί την πρώτη ημερίδα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης στο πλαίσιο του έργου : «Επιστροφή στον Όλυμπο: Αναδεικνύοντας τη σημασία του μέσα από τον πολιτισμό, το περιβάλλον και τον εθελοντισμό».
Το έργο στοχεύει στην ανάπτυξη της συμμετοχής των πολιτών μέσω ενεργών συμμετοχικών δράσεων για την ανάδειξη και ενίσχυση της πολιτιστικής κληρονομιάς, συμβάλλοντας έτσι για τις μελλοντικές γενιές να κατανοήσουν τη σημασία του ευρωπαϊκού πολιτισμού και της πολυμορφίας αλλά και τη σημασία της ανάδειξης του φυσικού τοπίου καλλιεργώντας παράλληλα και το πνεύμα του εθελοντισμού.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Email

Κοινωνικά Δίκτυα

Follow on Facebook Follow on Twitter Follow on Linkedin