• Αρχική

Συμμετέχω

Φίλος - Υποστηρικτής

Φίλοι και Υποστηρικτές της Πράσινης Κιβωτού θεωρούνται όλα τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα που συμβάλλουν, μέσω δωρεών υλικών ή/και άυλων αγαθών στην την επίτευξη των σκοπών της ή συμβάλλουν στην ανάπτυξη των δράσεών της μέσω συνεργασιών ιδιαίτερου ενδιαφέροντος.

Μετά την εγγραφή τους οι φίλοι και υποστηρικτές ενημερώνονται για τις δραστηριότητες της Πράσινης Κιβωτού, για τις εξελίξεις στους τομείς του φυσικού και ανθρωπογενούς περιβάλλοντος και καλούνται σε όλες τις εκδηλώσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού που οργανώνει η Πράσινη Κιβωτός καθώς και σε όλες τις συλλογικές δράσεις. Η ετήσια συνδρομή ως φίλος - υποστηρικτής στην Πράσινη Κιβωτό είναι 5€.

Προκειμένου να γίνεται φίλος - υποστηρικτής της Πράσινης Κιβωτού θα πρέπει να «κατεβάσετε» την παρακάτω αίτηση εγγραφής, να την συμπληρώστε και να μας την καταθέσετε στα γραφεία ή να την στείλετε με e-mail στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αίτηση εγγραφής

Εκτύπωση Email

Κοινωνικά Δίκτυα

Follow on Facebook Follow on Twitter Follow on Linkedin