Μεγάλη συναυλία με την Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού

Afisa mpanta PN 2018 4 WebΤα Τρίκαλα θα λάμψουν από τη μουσική του μεγάλου συνθέτη
ΣΤΑΥΡΟΥ ΞΑΡΧΑΚΟΥ
Μεγάλη συναυλία Κοινωνικής Αλληλεγγύης
της περίφημης Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού
στις 14 Ιουνίου 2018 και ώρα 8.30 μμ.
στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων (Φρούριο)
Κείμενα - Παρουσίαση: Αλέξης Κωστάλας

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ

Και φέτος, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, μία από τις καλύτερες Μπάντες στην Ευρωπαϊκή ήπειρο, η περίφημη Μπάντα του Πολεμικού μας Ναυτικού, σε πλήρη σύνθεση, θα επισκεφτεί τα Τρίκαλα και θα πραγματοποιήσει μεγάλη συναυλία Κοινωνικής Αλληλεγγύης, σπάνιας ποιότητας και αισθητικής, αφιερωμένη στον μεγάλο Έλληνα συνθέτη Σταύρο Ξαρχάκο.
Για το σκοπό αυτό, γίνεται συνεργασία του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού του Δήμου Τρικκαίων, της Πράσινης Κιβωτού, του Συλλόγου Φίλων της Δημοτικής Φιλαρμονικής Τρικάλων και του Δικτύου «Περραιβία».

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Email

Η περίφημη Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού στα Τρίκαλα

DSC 1860 webΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ
H περίφημη Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού
την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018
στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων (Φρούριο)
Συναυλία αφιερωμένη στον μεγάλο Έλληνα συνθέτη Σταύρο Λ. Ξαρχάκο

Παρουσιαστής ο Αλέξης Κωστάλας

Συνδιοργάνωση: Δήμος Τρικκαίων, Πράσινη Κιβωτός, Σύλλογος Φίλων της Δημοτικής Φιλαρμονικής Τρικάλων και το Δίκτυο «Περραιβία»
Εμφανίζεται η Μικτή Χορωδία του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
Συγκέντρωση τροφίμων Ελληνικών Επιχειρήσεων για τις ευπαθείς ομάδες

Με ανυπομονησία το Θεσσαλικό μουσικόφιλο κοινό περιμένει την πραγματοποίηση των συναυλιών Κοινωνικής Αλληλεγγύης της περίφημης Μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού (Καλλιτεχνικός Διευθυντής Πλωτάρχης (ΠΝ) κ. Τσιλιμπάρης Γεώργιος), σε πλήρη σύνθεση, θα παρουσιάσει τα ωραιότερα τραγούδια του σπουδαίου Έλληνα συνθέτη Σταύρου Λ. Ξαρχάκου, στα Τρίκαλα, στη Λάρισα και στο Βόλο.
Ο Δήμος Τρικκαίων, η Πράσινη Κιβωτός, ο Σύλλογος Φίλων της Δημοτικής Φιλαρμονικής Τρικάλων και το Δίκτυο «Περραιβία» ανακοινώνουν, σε συνεργασία με το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού (ΓΕΝ), ότι η μεγάλη συναυλία Κοινωνικής Αλληλεγγύης θα πραγματοποιηθεί, στα Τρίκαλα, Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018, ώρα 20.30 μ.μ. στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων (Φρούριο), στον Βόλο τη Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018 στο Θερινό Θέατρο Βόλου "Μελίνα Μερκούρη" και την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018 στην Λάρισα - Θερινό Κηποθέατρο "Αλκαζάρ".

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Email

11η Ευρωπαϊκή Νύχτα χωρίς Ατυχήματα

DSC03617Το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017, υλοποιήθηκε στα Τρίκαλα, η δράση «11η Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα» από την Πράσινη Κιβωτό με κεντρικό σχεδιασμό το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» (Ι.Ο.ΑΣ.). Στη δράση αυτή, που γίνεται Πανευρωπαϊκά, συμμετείχαν και συνεργάστηκαν ο Δήμος Τρικκαίων με τον Αντιδήμαρχο Ποιότητας ζωής & Περιβάλλοντος κ. Γούλα Χρήστο, η Ομάδα Εθελοντών του Δήμου Τρικκαίων, το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Τ.Ε.Ι Θεσσαλίας με έδρα τα Τρίκαλα, η Τροχαία Τρικάλων, το Σωματείο Ασφαλιστών Ν. Τρικάλων και το γνωστό bar-restaurant Frame στην οδό Ασκληπιού & Βύρωνος.

H 11η «Ευρωπαϊκή Νύχτα χωρίς Ατυχήματα» διεξήχθη ταυτόχρονα σε 27 πόλεις και 29 νυχτερινά μαγαζιά σε όλη την Ελλάδα με κεντρικό σύνθημα:

«Το αλκοόλ και η οδήγηση δεν πάνε μαζί».

Το μήνυμα της βραδιάς ήταν: «Όλοι διασκεδάζουν, ΕΝΑΣ δεν πίνει… Ο ΟΔΗΓΟΣ της παρέας», ο ήρωας της βραδιάς.
Στη πόλη μας οι περισσότεροι τήρησαν την υπόσχεσή τους δεν είχαν καταναλώσει αλκοόλ και επιβραβεύτηκαν με αναμνηστικά δώρα, ενώ σε άλλη περίπτωση, οι εθελοντές του Ι.Ο.ΑΣ. τον συμβούλευαν να αφήσει το όχημα και να επιστρέψει με ασφάλεια κάνοντας χρήση των ΜΜΜ ή καλώντας ένα ταξί.

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Email

Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα 2017

Night without Accidents 2017Η Πράσινη Κιβωτός σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», το Δήμο Τρικκαίων, το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Τ.Ε.Ι Θεσσαλίας με έδρα τα Τρίκαλα, την Ομάδα Εθελοντών του Δήμου Τρικκαίων, το Σωματείο Ασφαλιστών Ν. Τρικάλων και φυσικά το Τμήμα Τροχαίας Τρικάλων

Διοργανώνουν για 3η συνεχή χρονιά
στα Τρίκαλα το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017, τη δράση «Ευρωπαϊκή Νύχτα χωρίς Ατυχήματα» προκείμενου να συμβάλλουν, στην προσπάθεια δραστικής μείωσης των τροχαίων ατυχημάτων.
Η εκδήλωση αποσκοπεί σε συνάντηση με τους νέους στο δικό τους περιβάλλον και σε άμεση επικοινωνία μαζί τους να συζητηθούν οι επιπτώσεις της κατανάλωσης αλκοόλ στην οδήγηση.
Κύριος στόχος της δράσης είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού για την Οδική Ασφάλεια, μέσω της ενημέρωσης, προάγοντας παράλληλα πολύτιμα μηνύματα στους οδηγούς, με ιδιαίτερη έμφαση στους νέους, ότι «το αλκοόλ και η οδήγηση δεν πάνε μαζί».

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Email

Η Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού ξανά στα Τρίκαλα

POSTER MPANTAS 2017 V5.0Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων (Φρούριο)
Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017, ώρα 9.00 μμ
"Η μαγεία των Μιούζικαλς"
από τη διάσημη Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού
Μια μεγάλη πρωτοβουλία του Δήμου Τρικκαίων, της ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΚΙΒΩΤΟΥ και του Δικτύου "ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ"
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ
Μια εκδήλωση για τη στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων

Μια εντυπωσιακή μουσική παράσταση, ιδιαίτερης ποιότητας και αισθητικής, διοργανώνεται τη Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017 και ώρα 9.00 το βράδυ, στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων (Φρούριο), με πρωτοβουλία του Δήμου Τρικκαίων, της ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΚΙΒΩΤΟΥ και του Δικτύου 'ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ", σε συνεργασία με το ΓΕΝ και τη Μπάντα του Πολεμικού μας Ναυτικού.
Η συναυλία είναι με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ και με την ευγενική παράκληση των διοργανωτών να συγκεντρωθούν όσα περισσότερα τρόφιμα Ελληνικών Επιχειρήσεων μπορούν, για να στηριχθούν ευπαθείς ομάδες συμπολιτών μας.

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Email

Περισσότερα Άρθρα...

Κοινωνικά Δίκτυα

Follow on Facebook Follow on Twitter Follow on Linkedin