Συγκέντρωση φαρμάκων στην Καλαμπάκα - 9 Δεκεμβρίου 2022

9 Δεκεμβρίου 2022,  Συγκέντρωση φαρμάκων στην Καλαμπάκα

Ύστερα από τα δύσκολα χρόνια που ζήσαμε λόγω κορονοϊού διοργανώσαμε την πρώτη ανοικτή εθελοντική δράση μας.

Η Πράσινη Κιβωτός, επέλεξε την ημέρα αυτή  με τη συνδρομή του Δήμου Μετεώρων και χορηγό επικοινωνίας το Ράδιο Σταγών να δώσει το παρόν στην Καλαμπάκα και να συγκεντρώσει φάρμακα τα οποία μέσω του  Κέντρου Υγείας θα διατεθούν σε συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη.

Είναι η τρίτη φορά που επαναλαμβάνεται  δράση μας αυτή  στην Καλαμπάκα.

Η ανταπόκριση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Λες και περίμεναν όλοι οι Καλαμπακιώτες, με το χέρι γεμάτο και απλωμένο να συνδράμουν τον αδύναμο συμπολίτη τους.

Ίσως οι δύσκολοι καιροί που βιώνουμε με ιούς και ιώσεις θανατηφόρες, η οικονομική κρίση και οι φυσικές καταστροφές μαζί να έβγαλαν στην επιφάνεια αξίες και συναισθήματα προς τον διπλανό μας, τον αδύναμο, τον μετανάστη, τον πρόσφυγα που είχαμε ξεχασμένα.

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Email

Συγκέντρωση Φαρμάκων

Ο Δήμος Τρικκαίων και η Εθελοντική Οργάνωση Πράσινη Κιβωτός, υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και με τη συνδρομή του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Τρικκαίων, συνδιοργανώνουν το προσεχές Σάββατο 17 Δεκεμβρίου και ώρα 10:00 - 13:00 κοινή δράση συγκέντρωσης φαρμάκων για συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη αλλά και δυσχέρεια να τα προμηθευτούν.

Με σύνθημα μας "αλληλεγγύη ενάντια στην κρίση" καλούμαστε για μια φορά ακόμη να προσφέρουμε φάρμακα, είτε από το προσωπικό μας φαρμακείο που δεν έχουν λήξει και δεν χρειάζονται ψυγείο, είτε που θα αγοράσουμε για αυτό το σκοπό.

Τα φάρμακα θα συγκεντρωθούν μπροστά στο Δημαρχείο, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο και θα δοθούν στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου για να διατεθούν αντίστοιχα για τον αρχικό σκοπό.

Εκτύπωση Email

Παγκόσμια Ημέρα ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ

Web DSC 1472 Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού - 5 ΔεκεμβρίουWeb IMG 20181205 121630
«Ημέρα προσφοράς και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο»

Συγκέντρωση φαρμάκων στην Καλαμπάκα, την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018

Η Πράσινη Κιβωτός, επέλεξε την ημέρα αυτή με τη συνδρομή του Δήμου Καλαμπάκας και χορηγό επικοινωνίας το Ράδιο – Σταγών να δώσει το παρόν στην Καλαμπάκα και να συγκεντρώσει φάρμακα τα οποία μέσω του Κέντρου Υγείας θα διατεθούν σε συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη.
Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκινητική.
Ευχάριστη έκπληξη η συμμετοχή νέων εθελοντών, μαθητών του Γεν. Λυκείου και του ΕΠΑΛ Καλαμπάκας, για τους οποίους ήταν μια όμορφη εμπειρία και όχι μόνο.

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Email

Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού

volunteering 5 Dec5 Δεκεμβρίου, «Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού»farmaka 1.1
«Ημέρα προσφοράς και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο»

Συγκέντρωση φαρμάκων την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018 από 10 π.μ. μέχρι 1 μ.μ. μπροστά στο Δημαρχείο Καλαμπάκας

Ο Δήμος Καλαμπάκας και η Πράσινη Κιβωτός, με τη συνδρομή του Κέντρου Υγείας Καλαμπάκας, χορηγό επικοινωνίας το Ράδιο – Σταγών και τη συνεργασία του "Όλοι μαζί μπορούμε" του ΣΚΑΪ, την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού, προγραμματίζουν τη συγκέντρωση φαρμάκων στην Καλαμπάκα, τα οποία θα διατεθούν σε συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη, από το Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας.

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Email

Wheeling2Help. Mηνύματα από το δέντρο των ευχών

P1019564 1
Η Πράσινη Κιβωτός είχε τη χαρά να συμμετάσχει στη γιορτή αλληλεγγύης, εθελοντισμού και αγάπης για τον συνάνθρωπο Wheeling2Help, 32 ημέρες, 20 πόλεις, 1700 χλμ, την Κυριακή 18-9-2016 στην Κεντρική Πλατεία Τρικάλων, και ώρα 5.00 μμ. Όλοι όσοι παρευρέθηκαν εκεί εκφράστηκαν μέσα από τις ποικίλες δράσεις που οργανώθηκαν αλλά και με ένα μήνυμα στο δέντρο των ευχών – “make a wish”. Ενδεικτικά μερικά από τα μηνύματα που γράφηκαν από μικρούς και μεγάλους, γεμάτα ελπίδα, αισιοδοξία για δύναμη και κουράγιο όλων όσων στηρίζουν παρόμοιες δράσεις:

  • Εύχομαι μια μέρα τον τέλειο κόσμο χωρίς εμπόδια!!!
  • Πιανόμαστε από το χέρι και προχωράμε μαζί.

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Email

Περισσότερα Άρθρα...

Κοινωνικά Δίκτυα

Follow on Facebook Follow on Twitter Follow on Linkedin