Παγκόσμια Ημέρα ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ

Web DSC 1472 Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού - 5 ΔεκεμβρίουWeb IMG 20181205 121630
«Ημέρα προσφοράς και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο»

Συγκέντρωση φαρμάκων στην Καλαμπάκα, την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018

Η Πράσινη Κιβωτός, επέλεξε την ημέρα αυτή με τη συνδρομή του Δήμου Καλαμπάκας και χορηγό επικοινωνίας το Ράδιο – Σταγών να δώσει το παρόν στην Καλαμπάκα και να συγκεντρώσει φάρμακα τα οποία μέσω του Κέντρου Υγείας θα διατεθούν σε συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη.
Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκινητική.
Ευχάριστη έκπληξη η συμμετοχή νέων εθελοντών, μαθητών του Γεν. Λυκείου και του ΕΠΑΛ Καλαμπάκας, για τους οποίους ήταν μια όμορφη εμπειρία και όχι μόνο.

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Email

Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού

volunteering 5 Dec5 Δεκεμβρίου, «Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού»farmaka 1.1
«Ημέρα προσφοράς και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο»

Συγκέντρωση φαρμάκων την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018 από 10 π.μ. μέχρι 1 μ.μ. μπροστά στο Δημαρχείο Καλαμπάκας

Ο Δήμος Καλαμπάκας και η Πράσινη Κιβωτός, με τη συνδρομή του Κέντρου Υγείας Καλαμπάκας, χορηγό επικοινωνίας το Ράδιο – Σταγών και τη συνεργασία του "Όλοι μαζί μπορούμε" του ΣΚΑΪ, την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού, προγραμματίζουν τη συγκέντρωση φαρμάκων στην Καλαμπάκα, τα οποία θα διατεθούν σε συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη, από το Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας.

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Email

Wheeling2Help. Mηνύματα από το δέντρο των ευχών

P1019564 1
Η Πράσινη Κιβωτός είχε τη χαρά να συμμετάσχει στη γιορτή αλληλεγγύης, εθελοντισμού και αγάπης για τον συνάνθρωπο Wheeling2Help, 32 ημέρες, 20 πόλεις, 1700 χλμ, την Κυριακή 18-9-2016 στην Κεντρική Πλατεία Τρικάλων, και ώρα 5.00 μμ. Όλοι όσοι παρευρέθηκαν εκεί εκφράστηκαν μέσα από τις ποικίλες δράσεις που οργανώθηκαν αλλά και με ένα μήνυμα στο δέντρο των ευχών – “make a wish”. Ενδεικτικά μερικά από τα μηνύματα που γράφηκαν από μικρούς και μεγάλους, γεμάτα ελπίδα, αισιοδοξία για δύναμη και κουράγιο όλων όσων στηρίζουν παρόμοιες δράσεις:

  • Εύχομαι μια μέρα τον τέλειο κόσμο χωρίς εμπόδια!!!
  • Πιανόμαστε από το χέρι και προχωράμε μαζί.

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Email

Wheeling2Help

14292441 176941906066715 6043658260294724112 nΗ Πράσινη Κιβωτός συμμετέχει στο Wheeling2Help!
Τρίκαλα, 18-9-2016

Η γνώριμη και αγαπημένη παρέα φίλων με διοργανωτές τον Elpis Chrysovergis και την Dora Bitsi ξεκίνησαν με τα ποδήλατα τους στις 7 Σεπτεμβρίου από την Κωνσταντινούπολη και θα καταλήξουν στο Ηράκλειο Κρήτης, με σκοπό να μαζευτούν χρήματα για την αγορά 100 αναπηρικών αμαξιδίων! Ένα ακόμα μοναδικό ταξίδι για έναν υπέροχο σκοπό. Αυτά τα παιδιά, φίλοι καρδιάς πια, έχουν τον απεριόριστο σεβασμό και την στήριξη μας στο έργο που επιτελούν. Πέρυσι διένυσαν σε 35 μέρες οκτώ χώρες και 2.500 χιλιόμετρα, μαζεύοντας τελικά πάνω από 15.000 ευρώ για τα παιδιά με νεοπλασματική ασθένεια της “ΦΛΟΓΑΣ”. Φέτος επιστρέφουν φωνάζοντας δυνατά πως η αλληλεγγύη, η αγάπη, η συμπαράσταση είναι πραγματικότητα. Με εκδηλώσεις που θα ξεκινήσουν από τις 11:00 το πρωί στην πλατεία του Παλαιού Δεσποτικού και θα κορυφωθούν το απόγευμα στις 5:00 στην Κεντρική Πλατεία, υποδεχόμαστε όλοι τον Ελπιδοφόρο Χρυσοβέργη και την παρέα του με μία μεγάλη γιορτή αντάξια της υπέροχης πρωτοβουλίας τους, στέλνοντας παράλληλα και ένα πολύ δυνατό μήνυμα για την αναπηρία! Are_you_wheeling2help?

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Email

Συγκέντρωση φαρμάκων στην Καλαμπάκα

farmaka 1.1Δράσεις για τον Άνθρωπο και την Κοινωνία.
Η Πράσινη Κιβωτός στηρίζει ευπαθείς κοινωνικές ομάδες

Με σύνθημα «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ» η εθελοντική οργάνωση Πράσινη Κιβωτός, σε συνεργασία με το Δήμο Καλαμπάκας προγραμματίζει για την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου, τη συγκέντρωση φαρμάκων για συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη αλλά και δυσχέρεια να τα προμηθευτούν.
Σήμερα, η ανάγκη για φάρμακα είναι μεγάλη. Τώρα είναι η ώρα να δείξουμε ακόμα μεγαλύτερη αλληλεγγύη.
Η συγκέντρωση των φαρμάκων θα γίνει στον ισόγειο χώρο του Δημαρχείου και θα διαρκέσει από τις 9 το πρωί μέχρι στις 1 το μεσημέρι.

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Email

Περισσότερα Άρθρα...

Κοινωνικά Δίκτυα

Follow on Facebook Follow on Twitter Follow on Linkedin