Πράσινη Κιβωτός και «Let's do it Greece 2018»

Afisa Drasis PK 2018 V5«Γίνε η αλλαγή που περιμένεις»

Η Πράσινη Κιβωτός σε συνεργασία με το Δήμο Τρικκαίων συμμετέχει στην παγκόσμια δράση εθελοντισμού «Let’s do it!», με καθαρισμό του άλσους του Προφήτη Ηλία την Κυριακή 29 Απριλίου 2018.

Το «Let’s do it!» αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο ταχέως αναπτυσσόμενη εθελοντική καμπάνια καθαρισμού σε παγκόσμια κλίμακα.

Κάθε χρόνο χιλιάδες πολίτες από κάθε μεριά του πλανήτη καθαρίζουν τις χώρες τους περνώντας μήνυμα βελτίωσης και προστασίας του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος.

Με κεντρικό σύνθημα «Γίνε η αλλαγή που περιμένεις», την Κυριακή 29 Απριλίου 2018, χιλιάδες εθελοντές από όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας θα συντονιστούν στο Let’s do it Greece 2018, τη μεγαλύτερη ταυτόχρονη Εθελοντική Δράση της χώρας!

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Email

Η Πράσινη Κιβωτός συμμετέχει και φέτος στη δράση «Let’s do it Greece»

LETS DO IT GREECE KALAMPAKAΗ Πράσινη Κιβωτός καλεί τα μέλη και τους φίλους της σε δράση - περίπατο εξωραϊσμού του δρόμου και των μονοπατιών που οδηγούν στους Ιερούς Βράχους των Μετεώρων.

Φέτος και σε συνεργασία με τον δήμο Καλαμπάκας συμμετέχουμε στην Πανελλαδική – Εθελοντική εκστρατεία καθαρισμού «Let’s do it Greece» με στόχο όχι μόνο να ευαισθητοποιηθούμε όλοι μας σε θέματα καθαριότητας και προστασίας του περιβάλλοντος αλλά και να βγούμε από τα σπίτια μας ώστε να χαρούμε τον πανέμορφο τόπο μας και αυτήν την Άνοιξη!

Φοράμε, λοιπόν, αθλητικά παπούτσια,

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Email

Καθαρισμός κεντρικού δρόμου Καλαμπάκας - Μετεώρων

meteora kalampaka greeceΤην Κυριακή 17 Μαΐου η Πράσινη Κιβωτός σε συνεργασία με τον Δήμο Καλαμπάκας και τον ΣΚΑΪ με την πρωτοβουλία του «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο Περιβάλλον», διοργανώνουν εθελοντικό καθαρισμό από τα σκουπίδια του κεντρικού δρόμου και των μονοπατιών που οδηγούν από την Καλαμπάκα στα Μετέωρα.
Η πρωτοβουλία αυτή αναμένεται να βελτιώσει την εικόνα της περιοχής των Μετεώρων η οποία έχει πληγεί από τη ρύπανση των σκουπιδιών.

Στον καθαρισμό θα λάβουν μέρος μαθητές σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, περιβαλλοντικοί σύλλογοι, φορείς και εθελοντικές ομάδες.

Σημείο συνάντησης: το Δημαρχείο Καλαμπάκας στις 10 το πρωί.

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Email

Η Πράσινη Κιβωτός συμμετέχει στη δράση «Let's do it Greece 2015»

20150414 Dialexto lets do it greeceΕθελοντική δράση

Η Πράσινη Κιβωτός καλεί τα μέλη και τους φίλους της, την Κυριακή 26 Απριλίου 2015 και ώρα 9:00, στο πάρκο (Πλατανόδασος) Διαλεχτού και στη θέση Μπάτζιος, με σκοπό τον καθαρισμό και την ανάδειξη του μοναδικού αυτού φυσικού πάρκου.

Η συμμετοχή μας στη δράση «Let's do it Greece 2015», που συντονίζει ο Δήμος Τρικκαίων, πραγματοποιείται σε συνεργασία με άλλους φορείς της πόλης και κρίνεται απαραίτητη τόσο για την ουσία της δράσης, όσο και για την καταξίωση του φορέα μας στην ευρύτερη κοινωνία.

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Email

Eθελοντική δράση "Let’s do it Greece 2014"

LetsDoItGreece natureΗ Πράσινη Κιβωτός συμμετέχει στη δράση «Let's do it Greece 2014» το Σάββατο, 5 Απριλίου που συντονίζει ο Δήμος Τρικκαίων.

Παράλληλα με το σύνθημα:

«Ανακυκλώστε την αγάπη σας»

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Email

Περισσότερα Άρθρα...

Κοινωνικά Δίκτυα

Follow on Facebook Follow on Twitter Follow on Linkedin