Συνάντηση ΔΣ Πράσινης Κιβωτού με τον Δήμαρχο Δήμου Μετεώρων κ Λευτέρη Αβραμόπουλο

Μια ενδιαφέρουσα συνάντηση είχε το ΔΣ της Πράσινης Κιβωτού με το Δήμαρχο του Δ. Μετεώρων κ. Λευτέρη Αβραμόπουλο Για όσους δεν τον είχαμε γνωρίσει ήταν μια ευχάριστη έκπληξη η συνάντηση και ο διάλογος μαζί του.... Νέος, με όραμα, γνώστης των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Δήμος του και με διάθεση να αγωνιστεί για να έρθουν τα καλύτερα για τον τόπο του!!! Συζητήσαμε και συναποφασίσαμε για συνεργασία  σε δραστηριότητες που θα βελτιώσουν την εικόνα του Δήμου καθώς και στη διοργάνωση ημερίδας που θα ενημερώσει και θα ευαισθητοποιήσει τους δημότες για να αντιμετωπίσουν φυσικές καταστροφές στο μέλλον.Ακόμη ,προκειμένου ο νεοεκλεγμένος κ Δήμαρχος να ενημερωθεί για την προσφορά και τις δράσεις της Πράσινης Κιβωτού, η Πρόεδρος κ Λένα Τζιώτζιου του παρέδωσε το φυλλάδιο που δημιουργήθηκε με αφορμή την επέτειο των 10 χρόνων από την Ίδρυσή του Σωματείου (2013-2023)

Την συνάντηση οργάνωσε και παραβρέθηκε επίσης η αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού   κ Λίλα Μπαντέκα-Νάνη συνεργάτης και υποστηρικτής των πολύχρονων δράσεων της Π.Κ στην πόλη της Καλαμπάκας

Ελπίζουμε κι ευχόμαστε να είμαστε χρήσιμοι συνεργάτες για το Δήμο Μετεώρων και να πάνε τα πράγματα καλύτερα για όλους μας. 

Το ΔΣ

Εκτύπωση Email

Κοινωνικά Δίκτυα

Follow on Facebook Follow on Twitter Follow on Linkedin