Διάθεση τροφίμων σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες

Δράσεις για τον Άνθρωπο και την Κοινωνία
Η Πράσινη Κιβωτός στηρίζει ευπαθείς κοινωνικές ομάδες

Food-Trikala-1Συνεχίζοντας την Κοινωνική της Δράση και εν όψει των εορτών του Πάσχα, η Πράσινη Κιβωτός συνδράμει οικογένειες μαθητών του Νομού μας που έχουν ανάγκη προσφέροντας τρόφιμα.

Η πρωτοβουλία αυτή των μελών της Πράσινης Κιβωτού, έρχεται να υπηρετήσει έναν από τους στόχους της που είναι η αλληλεγγύη και η προσφορά στον Άνθρωπο και την Κοινωνία, στην εποχή της πολύπλευρης κρίσης που βιώνουμε.

 

Γνωρίζοντας από κοντά το πρόβλημα και όπως αυτό αντικατοπτρίζεται μέσα από τα μάτια των μαθητών τους, όντας εκπαιδευτικοί στην μεγαλύτερη πλειοψηφία τους, φίλοι και μέλη της Πράσινης Κιβωτού, θέλησαν με την δράση τους αυτή να στείλουν ένα μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης ενάντια στη φτώχεια.

Στην προσπάθειά τους αυτή πολύτιμη και ουσιαστική υπήρξε η συνδρομή των πολυκαταστημάτων της πόλης μας ΑΒ Βασιλόπουλος και LIDL Ελλάς που προσφέρθηκαν να συγκεντρώσουν τρόφιμα γι’ αυτό το σκοπό. Σ’ όλους τους συντελεστές αυτής της πρωτοβουλίας, αξίζουν Συγχαρητήρια και πολλές Ευχαριστίες, γιατί γύρω μας υπάρχει μεγάλη ανάγκη.

Tags: Κοινωνική αλληλεγγύη, Ευπαθείς ομάδες, Ευαισθητοποίηση

Εκτύπωση Email

Κοινωνικά Δίκτυα

Follow on Facebook Follow on Twitter Follow on Linkedin