Πράσινη Κιβωτός και «Let's do it Greece 2018»

Afisa Drasis PK 2018 V5«Γίνε η αλλαγή που περιμένεις»

Η Πράσινη Κιβωτός σε συνεργασία με το Δήμο Τρικκαίων συμμετέχει στην παγκόσμια δράση εθελοντισμού «Let’s do it!», με καθαρισμό του άλσους του Προφήτη Ηλία την Κυριακή 29 Απριλίου 2018.

Το «Let’s do it!» αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο ταχέως αναπτυσσόμενη εθελοντική καμπάνια καθαρισμού σε παγκόσμια κλίμακα.

Κάθε χρόνο χιλιάδες πολίτες από κάθε μεριά του πλανήτη καθαρίζουν τις χώρες τους περνώντας μήνυμα βελτίωσης και προστασίας του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος.

Με κεντρικό σύνθημα «Γίνε η αλλαγή που περιμένεις», την Κυριακή 29 Απριλίου 2018, χιλιάδες εθελοντές από όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας θα συντονιστούν στο Let’s do it Greece 2018, τη μεγαλύτερη ταυτόχρονη Εθελοντική Δράση της χώρας!

 

Καλούμε λοιπόν, όλα τα μέλη και τους φίλους της Πράσινης Κιβωτού να στηρίξουν αυτή την πρωτοβουλία με τη συμμετοχή τους την Κυριακή 29 Απριλίου 2018. Σημείο συνάντησης ο χώρος δράσης και ώρα 10:00 πμ.

Επισημαίνουμε ότι θα παρασχεθεί στους συμμετέχοντες εθελοντές από το Δήμο Τρικκαίων ο απαραίτητος εξοπλισμός (γάντια, σακούλες σκουπιδιών).

Ας δείξουμε όλοι μας πως μπορούμε να συνεργαστούμε για ένα κοινό σκοπό δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για μια Ελλάδα πιο όμορφη, πιο καθαρή.

Παράλληλα στις εγκαταστάσεις του ΚΠΕ Τρικκαίων – Περτουλίου, που βρίσκονται στο λόφο του Προφίτη Ηλία, η Πράσινη Κιβωτός θα προβάλει βίντεο και θα κάνει παρουσίαση σχετικά με τη δράση «Let’s do it!».

Tags: Εθελοντισμός, Περιβάλλον, Ευαισθητοποίηση

Εκτύπωση Email

Κοινωνικά Δίκτυα

Follow on Facebook Follow on Twitter Follow on Linkedin