Η Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού ξανά στα Τρίκαλα

POSTER MPANTAS 2017 V5.0Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων (Φρούριο)
Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017, ώρα 9.00 μμ
"Η μαγεία των Μιούζικαλς"
από τη διάσημη Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού
Μια μεγάλη πρωτοβουλία του Δήμου Τρικκαίων, της ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΚΙΒΩΤΟΥ και του Δικτύου "ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ"
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ
Μια εκδήλωση για τη στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων

Μια εντυπωσιακή μουσική παράσταση, ιδιαίτερης ποιότητας και αισθητικής, διοργανώνεται τη Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017 και ώρα 9.00 το βράδυ, στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων (Φρούριο), με πρωτοβουλία του Δήμου Τρικκαίων, της ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΚΙΒΩΤΟΥ και του Δικτύου 'ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ", σε συνεργασία με το ΓΕΝ και τη Μπάντα του Πολεμικού μας Ναυτικού.
Η συναυλία είναι με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ και με την ευγενική παράκληση των διοργανωτών να συγκεντρωθούν όσα περισσότερα τρόφιμα Ελληνικών Επιχειρήσεων μπορούν, για να στηριχθούν ευπαθείς ομάδες συμπολιτών μας.

Πρόκειται για μια σπάνια συναυλία - σταθμό, με τίτλο "Η μαγεία των Μιούζικαλς", όπου η Μπάντα ΓΕΝ (Καλλιτεχνικός Διευθυντής Πλωτάρχης (ΠΝ) κ. Τσιλιμπάρης Γεώργιος), σε πλήρη σύνθεση, θα παρουσιάσει τα ωραιότερα τραγούδια που έχουν διαμορφώσει το διεθνές, αλλά και Ελληνικό Μιούζικαλ, στην οποία συμμετέχουν σπουδαίοι ερμηνευτές, όπως ο τενόρος Σταύρος Σαλαμπασόπουλος, η σοπράνο Ευδοκία Μωϋσίδου, ο τενόρος Θοδωρής Μπιράκος και ο Βαγγέλης Τσακνάκης.

Τα κείμενα έχει γράψει ο θεατρικός συγγραφέας και σεναριογράφος Κώστας Παπαπέτρος, την εκδήλωση παρουσιάζουν οι ηθοποιοί Δήμητρα Κυρατσούδη και Δημήτρης Νάνος.
Θα ακουστούν παγκόσμιες επιτυχίες από τα musicals "West Side Story", Mary Poppins", "Mamma Mia", "Chicago", "Χορεύοντας στη βροχή", "Cabaret" και φυσικά οι μεγαλύτερες επιτυχίες Ελλήνων συνθετών που διαμόρφωσαν το Ελληνικό Μιούζικαλ (Μίμης Πλέσσας, Γ. Μουζάκης, κ.ά.).
Τη χορευτική και χορογραφική υποστήριξη της παράστασης έχει ο ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ.

Συγκέντρωση τροφίμων για τη στήριξη ευπαθών ομάδων
Εκ μέρους των Διοργανωτών εκφράζεται η παράκληση προς τις επιχειρήσεις της περιοχής, αλλά και τους θεατές της βραδιάς - αφιέρωμα στο Μιούζικαλ με τη Μπάντα του ΓΕΝ, να φέρουν όσα περισσότερα Ελληνικά τρόφιμα μπορούν, για να δείξουν την στήριξή τους στις ευπαθείς ομάδες, που στερούνται, στη σημερινή εποχή της κρίσης, ακόμα και το φαγητό και παράλληλα να αναδείξουν την αναγκαιότητα να καταναλώνουμε ως Έλληνες τα τρόφιμα που εμείς ως λαός παράγουμε.

Ο πολιτισμός μιας κοινωνίας κρίνεται από τον βαθμό της κοινωνικής αλληλεγγύης και των αντανακλαστικών της απέναντι στους αδύναμους συμπολίτες, οι οποίοι για λόγους που πολλές φορές δεν αφορούν τους ίδιους, έχουν βρεθεί σε κατάσταση αδυναμίας.

Μια σπουδαία Μπάντα σε μεγάλες συναυλίες Κοινωνικής Αλληλεγγύης
Το Πολεμικό Ναυτικό, ανταποκρίθηκε για μια ακόμα φορά στην πρόσκληση που απηύθυνε ο Δήμος Τρικκαίων, η ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΙΒΩΤΟΣ και το Δίκτυο "ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ" για την πραγματοποίηση συναυλιών Κοινωνικής Αλληλεγγύης σε όλη τη Θεσσαλία (Τρίκαλα, Βόλο) για τη συγκέντρωση τροφίμων και τη στήριξη ευπαθών ομάδων.
Είναι μια μεγάλη συνεργασία, με έντονα μηνύματα Κοινωνικής Αλληλεγγύης, που θέλουν να περάσουν στην τοπική κοινωνία ο Δήμος Τρικκαίων και η ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΙΒΩΤΟΣ.

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι η ΕΝΩΣΗ – Αγροτικός Συνεταιρισμός Τρικάλων, ο Πολυχώρος THESSALIS και το Ταβερνείο ΜΕΖΟΔΟΚΑΜΩΜΑΤΑ.

Tags: Κοινωνική αλληλεγγύη, Ευπαθείς ομάδες, Πολιτιστικά, Ποιότητα ζωής

Εκτύπωση Email

Κοινωνικά Δίκτυα

Follow on Facebook Follow on Twitter Follow on Linkedin