Μεγάλη συναυλία με την Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού

Afisa mpanta PN 2018 4 WebΤα Τρίκαλα θα λάμψουν από τη μουσική του μεγάλου συνθέτη
ΣΤΑΥΡΟΥ ΞΑΡΧΑΚΟΥ
Μεγάλη συναυλία Κοινωνικής Αλληλεγγύης
της περίφημης Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού
στις 14 Ιουνίου 2018 και ώρα 8.30 μμ.
στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων (Φρούριο)
Κείμενα - Παρουσίαση: Αλέξης Κωστάλας

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ

Και φέτος, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, μία από τις καλύτερες Μπάντες στην Ευρωπαϊκή ήπειρο, η περίφημη Μπάντα του Πολεμικού μας Ναυτικού, σε πλήρη σύνθεση, θα επισκεφτεί τα Τρίκαλα και θα πραγματοποιήσει μεγάλη συναυλία Κοινωνικής Αλληλεγγύης, σπάνιας ποιότητας και αισθητικής, αφιερωμένη στον μεγάλο Έλληνα συνθέτη Σταύρο Ξαρχάκο.
Για το σκοπό αυτό, γίνεται συνεργασία του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού του Δήμου Τρικκαίων, της Πράσινης Κιβωτού, του Συλλόγου Φίλων της Δημοτικής Φιλαρμονικής Τρικάλων και του Δικτύου «Περραιβία».

Την καλλιτεχνική διεύθυνση της Μπάντας έχει ο Κερκυραίος μαέστρος κ. Τσιλιμπάρης Γεώργιος - Πλωτάρχης ΠΝ, τα κείμενα και την αφήγηση έχει αναλάβει ο άνθρωπος που έχει αναγάγει σε ύψιστη τέχνη την ραδιοτηλεοπτική αφήγηση, ο Αλέξης Κωστάλας, συμμετέχουν εξαιρετικοί Σολίστ: Σύλβια Τσιμπανάκου, Θεόδωρος Μπιράκος και Ανδρέας Καραούλης, εμφανίζεται και η Μικτή Χορωδία του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, τις χορογραφίες έχει αναλάβει ο Χ.Ο.Τ.

Η συναυλία είναι μια σπονδή στην ποιότητα, στην αισθητική και στην καλή Ελληνική Μουσική και θα είναι αφιερωμένη σε έναν από τους μεγαλύτερους διαμορφωτές της νεώτερης Ελληνικής μουσικής, στον σπουδαίο Σταύρο Ξαρχάκο, ενώ παράλληλα θα στηρίξει συμπολίτες μας που τόσο το έχουν ανάγκη.
Όπως είναι γνωστό η εξαιρετική και διάσημη Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού, που προσκαλείται για εμφανίσεις σε όλο τον κόσμο, όλα αυτά τα χρόνια επιτελεί όχι μόνο σπουδαίο πολιτιστικό, καλλιτεχνικό αλλά και κοινωνικό έργο.
Παράκληση των διοργανωτών είναι να συγκεντρωθούν όσα περισσότερα τρόφιμα τοπικών Ελληνικών Επιχειρήσεων μπορούν, για να στηριχθούν ευπαθείς ομάδες συμπολιτών μας (Κοινωνικό Παντοπωλείο κ.ά.).

 

Tags: Κοινωνική αλληλεγγύη, Ευπαθείς ομάδες, Πολιτιστικά, Ποιότητα ζωής

Εκτύπωση Email

Κοινωνικά Δίκτυα

Follow on Facebook Follow on Twitter Follow on Linkedin