Συναυλία Μπάντας Πολεμικού Ναυτικού

Ευρετήριο Άρθρου

Mpanta 640x350Η συναυλία της Μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού που είχε αναβληθεί θα γίνει στο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016 και ώρα 20.30.
Η περίφημη Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού προσκεκλημένη του Δήμου Τρικκαίων, της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων – Περιφέρεια Θεσσαλίας, του Europe Direct, του Δικτύου «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» και της ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΚΙΒΩΤΟΥ έρχεται στα Τρίκαλα για μια συναυλία αφιερωμένη στον μεγάλο Έλληνα συνθέτη Γ. Μουζάκη

Τυχεροί θα είναι όσοι βρεθούν στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016 και ώρα 8.30 μ.μ., για να παρακολουθήσουν τη μια και μοναδική συναυλία που θα δώσει η περίφημη Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού στην πόλη των Τρικάλων, αφιερωμένη στον μεγάλο μας μουσουργό Γιώργο Μουζάκη, με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ για όλους, με την ευγενική παράκληση των διοργανωτών να συγκεντρωθούν όσα περισσότερα τρόφιμα Ελληνικών Επιχειρήσεων μπορούν, για να στηριχθούν ευπαθείς ομάδες συμπολιτών μας.


Το σπουδαίο μήνυμα της κοινωνικής αλληλεγγύης και του σεβασμού προς τον συνάνθρωπο, θέλουν να περάσουν οι συνδιοργανωτές της μεγάλης μουσικής βραδιάς, που δεν είναι άλλοι από την Περιφέρεια Θεσσαλίας - ΠΕ Τρικάλων, τον Δήμο Τρικκαίων, το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct, τη δευτ/βάθμια εθελοντική οργάνωση των Ελασσονιτών Δίκτυο «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» και την ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΙΒΩΤΟ που συνεργάζονται στενMoisidou Salabasopoulosά για την υλοποίηση της σπουδαίας και εντυπωσιακής αυτής εκδήλωσης.

Πρόκειται για μια σπάνια συναυλία-όνειρο υψηλής ποιότητας και αισθητικής, από την περίφημη Μπάντα του ΓΕΝ, που θα αποτελείται από 35 μουσικούς και φέρνει μαζί της εξαιρετικούς ερμηνευτές - σολίστες (τη Λυρική Υψίφωνο Ευδοκία Μωϋσίδου, τον τενόρο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Σταύρο Σαλαμπασόπουλο, την Πέννυ Μπαλτατζή, τον Γιώργο Μπελίρη και τον Σωτήρη Γραμματικό), υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του μαέστρου κ. Τσιλιμπάρη Γεώργιου -Πλωτάρχη ΠΝ.

Το πρόγραμμα της Μπάντας παρουσιάζουν η ηθοποιός Δήμητρα Κυρατσούδη και ο Γιώργος Μπελίδης.
Τη χορευτική και χορογραφική υποστήριξη της παράστασης έχουν οι:
1. ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
2. ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΤΡΙΚΚΗ
3. LET'S DANCE

Οι στόχοι των Συνδιοργανωτών είναι πολλαπλοί και συγκεκριμένα αποσκοπούν:
1. στην ενίσχυση ευπαθών ομάδων με Ελληνικά τρόφιμα
2. στην Εκδήλωση Τιμής προς τον μεγάλο Συνθέτη Γ. Μουζάκη
3. στην ανάδειξη του έργου της Μπάντας ΓΕΝ
4. προσφορά μiας υψηλού επιπέδου συναυλίας στο απαιτητικό μουσικόφιλο κοινό των Τρικάλων

Συγκέντρωση τροφίμων για τη στήριξη ευπαθών ομάδων

Στην εντυπωσιακή, από πλευράς μεγέθους και ποιότητας εκδήλωση παρουσιάζονται στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016 και ώρα 8.30 μ.μ. οι καλύτερες μουσικές δημιουργίες, του μεγάλου μας συνθέτη και μουσουργού Γιώργου Μουζάκη, που έχει προσφέρει πάρα πολλά στη νεότερη Ελληνική μουσική.

Εκ μέρους των διοργανωτών εκφράζεται η παράκληση προς τις επιχειρήσεις της περιοχής, αλλά και τους θεατές της βραδιάς-αφιέρωμα στον Γ. Μουζάκη με τη Μπάντα του ΓΕΝ, να φέρουν όσα περισσότερα Ελληνικά τρόφιμα μπορούν, για να δείξουν την στήριξή τους στις ευπαθείς ομάδες, που στερούνται, στη σημερινή εποχή της κρίσης, ακόμα και το φαγητό και παράλληλα να αναδείξουν την αναγκαιότητα να καταναλώνουμε ως Έλληνες τα τρόφιμα που εμείς ως λαός παράγουμε.

Ο πολιτισμός μιας κοινωνίας κρίνεται από τον βαθμό της κοινωνικής αλληλεγγύης και των αντανακλαστικών της απέναντι στους αδύναμους συμπολίτες, οι οποίοι, για λόγους που, πολλές φορές, δεν αφορούν τους ίδιους, έχουν βρεθεί σε κατάσταση αδυναμίας.

Μια σπουδαία Μπάντα σε μεγάλες συναυλίες Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Το Πολεμικό Ναυτικό, ανταποκρίθηκε για μια ακόμα φορά στην πρόσκληση που απηύθυνε ο Δήμος Τρικκαίων, η ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΙΒΩΤΟΣ και το Δίκτυο "ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ", από το καλοκαίρι του 2015 για την πραγματοποίηση συναυλιών Κοινωνικής Αλληλεγγύης σε όλη τη Θεσσαλία (Βόλο, Λάρισα, Τρίκαλα) για τη συγκέντρωση τροφίμων και τη στήριξη ευπαθών ομάδων, .
Είναι μια μεγάλη συνεργασία, με έντονα μηνύματα Κοινωνικής Αλληλεγγύης, που θέλουν να περάσουν στην κοινωνία η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Δήμος Τρικκαίων, το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης EUROPE DIRECT, το Περιφερ. Ταμείο Ανάπτυξης Θεσσαλίας, το Δίκτυο «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» και η καταξιωμένη Πράσινη Κιβωτός, που έχει τον γενικό συντονισμό της εκδήλωσης.

Βιογραφικά συντελεστών της εκδήλωσης

Tags: Κοινωνική αλληλεγγύη, Πολιτιστικά, Ποιότητα ζωής

Εκτύπωση Email

Κοινωνικά Δίκτυα

Follow on Facebook Follow on Twitter Follow on Linkedin