Η Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού στα Τρίκαλα

POSTER F1 PTATHΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Η περίφημη Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού σε μια συναυλία αφιερωμένη στον μεγάλο Έλληνα συνθέτη Γ. Μουζάκη
Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016 και ώρα 8.30 μ.μ.
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ
Συγκέντρωση τροφίμων Ελληνικών Επιχειρήσεων για τις ευπαθείς ομάδες

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ με έντονα κοινωνικά μηνύματα:
Περιφέρεια Θεσσαλίας-Π.Ε Τρικάλων, Δήμος Τρικκαίων, Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης EUROPE DIRECT, Δίκτυο «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» και ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΙΒΩΤΟΣ

Τυχεροί θα είναι όσοι βρεθούν στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016 και ώρα 8.30 μ.μ., για να παρακολουθήσουν τη μια και μοναδική συναυλία που θα δώσει η περίφημη Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού στην πόλη των Τρικάλων, αφιερωμένη στον μεγάλο μας μουσουργό Γιώργο Μουζάκη, με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ για όλους, με την ευγενική παράκληση των διοργανωτών να συγκεντρωθούν όσα περισσότερα τρόφιμα Ελληνικών Επιχειρήσεων μπορούν, για να στηριχθούν ευπαθείς ομάδες συμπολιτών μας.
Δείτε το Τηλεοπτικό σποτ της εκδήλωσης

Πρόκειται για μια σπάνια συναυλία υψηλής ποιότητας και αισθητικής, από την περίφημη Μπάντα του ΓΕΝ, που θα αποτελείται από 35 μουσικούς και φέρνει μαζί της εξαιρετικούς ερμηνευτές - σολίστες, τη Λυρική Υψίφωνο Ευδοκία Μωϋσίδου, τον τενόρο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Σταύρο Σαλαμπασόπουλο, την Παμπίνα Κοντέα, τον τενόρο Ανδρέα Καραούλη, τον Σωτήρη Γραμματικό και τον Γιώργο Μπελίρη. Την καλλιτεχνική διεύθυνση της μπάντας έχει ο μαέστρος Γεώργιος Τσιλιμπάρης - Πλωτάρχης ΠΝ.

Το πρόγραμμα παρουσιάζει η ηθοποιός Δήμητρα Κυρατσούδη.
Τη χορευτική και χορογραφική υποστήριξη της παράστασης έχουν οι:
1. ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
2. ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΤΡΙΚΚΗ
3. LET'S DANCE

Θα ακουστούν τα ομορφότερα τραγούδια του σπουδαίου μας μουσουργού Γ. Μουζάκη, όπως «Βίρα τις άγκυρες», «παλιά μου γειτονιά», «χρόνια σε περίμενα», «η παλιοπαρέα», «όπου κι αν πας να θυμάσαι», «ένας φίλος», «έχω απόψε ραντεβού», «δεν πάω σπίτι μου απόψε» και πολλά άλλα.

Οι στόχοι των Συνδιοργανωτών είναι πολλαπλοί και συγκεκριμένα αποσκοπούν:
1. στην ενίσχυση ευπαθών ομάδων με Ελληνικά τρόφιμα
2. στην Εκδήλωση Τιμής προς τον μεγάλο Συνθέτη Γ. Μουζάκη
3. στην ανάδειξη του έργου της Μπάντας ΓΕΝ
4. προσφορά μiας υψηλού επιπέδου συναυλίας στο απαιτητικό μουσικόφιλο κοινό των Τρικάλων.

Εκ μέρους των Διοργανωτών εκφράζεται η παράκληση προς τις επιχειρήσεις της περιοχής, αλλά και τους θεατές της βραδιάς-αφιέρωμα στον Γ. Μουζάκη με τη Μπάντα του ΓΕΝ, να φέρουν όσα περισσότερα Ελληνικά τρόφιμα μπορούν, για να δείξουν την στήριξή τους στις ευπαθείς ομάδες, που στερούνται, στη σημερινή εποχή της κρίσης, ακόμα και το φαγητό και παράλληλα να αναδείξουν την αναγκαιότητα να καταναλώνουμε ως Έλληνες τα τρόφιμα που εμείς ως λαός παράγουμε.

Ο πολιτισμός μιας κοινωνίας κρίνεται από τον βαθμό της κοινωνικής αλληλεγγύης και των αντανακλαστικών της απέναντι στους αδύναμους συμπολίτες, οι οποίοι, για λόγους που, πολλές φορές, δεν αφορούν τους ίδιους, έχουν βρεθεί σε κατάσταση αδυναμίας.

Εκτύπωση Email

Κοινωνικά Δίκτυα

Follow on Facebook Follow on Twitter Follow on Linkedin